Valentijnsdag Rozen

Versboeket.nl Uw specialist in boeketten

Boeketten

Bloemen &

meer......

Rozen sturen met Valentijnsdag.

 

 

Valentijnsdag 14 februari staat altijd in het teken van rozen. Op deze dag worden over de gehele wereld bloemen en vooral rozen geven aan al dan niet "stille liefdes".

De mooiste rozen verzorgen wij ook weer voor deze Valentijnsdag.

U kunt makkelijk en snel uw keuze maken van bepaalde rozen en het aantal wat u wilt sturen. Bestellen gaat heel makkelijk en snel online via onze website.

 

Besteld u voor 13 februari 18.00 uur dan kunt u er zeker van zijn dat uw opdracht nog verwerkt kan worden. Hierna is het niet meer mogelijk bij ons te bestellen gezien de risico's die er dan kunnen ontstaan. Wij willen zo min mogelijk mensen teleurstellen.

 

Bezorgingen vinden de gehele dag plaats.

 

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Binnenkort kunnen de Valentijnsdag Rozen weer besteld worden!!

 

14 febuari Valentijnsdag - Valentijnsboeket - bloemen Valentijnsdag - Rozen Valentijnsdag - Boeketten voor Valentijnsdag.

 

 

Valentijn Rozen

 

De roos is de ultieme bloem voor de liefde. Daarom hebben we enkele rozenboeketten samengesteld voor Valentijnsdag. We hebben rozen met lange en middellange steel. De rozen met middellange steel zitten in standaardboeketten. De rozen met lange steel kunnen vanaf 10 stuks besteld worden tot maximaal 100 stuks. Dit wordt dan gebonden in een prachtig boeket. Voor Valentijnsdag hebben we roze rozen, rode rozen en witte rozen geselecteerd.

 

 

 

 

 

Een kleine selectie uit ons grote assortiment:

bloemen valentijnsdag
valentijnsdag boeket
Valentijnsdag bloemen

Copyright 2014 © All Rights HMF-groep